snø

Spilleplan 2023

Tromsø 6. - 7. november
Bodø 11. november
Lillehammer 18. november
Hamar 19. november
Stavanger 24. - 26. november
Bergen 01. - 03. desember
Skien 9. - 10. desember
Sandefjord 11. desember
Oslo 15. - 17. desember
Trondheim 19. - 20. desember

Følg oss:

Bestill billetter
snø Produksjon

Produksjon

MANUS, TEKSTER OG MUSIKK: Per Asplin

Regi: Geir Even Asplin

Scenografi, koreografi, rekvisitter, kostymer:
Per Asplin, Geir Even Asplin

Orkesterarrangementer: Øivind Westby,
Per Asplin

Inspisient/Scenemester: Jo Christian Thobro og 
Anders Ødegaard

Instruksjon: Heidi Halvorsen, Audun Meling

Rekvisitør/påkleder: Hanne Randin

Lyd: Anders Svinndal

Lysmester/lysdesign: Sverre Randin

Kostymer utført av: Ada Lapstun, Kristin Formo, Knut Magnus Borgersen og Paul Goodwin (reinsdyrballetten, m.m.) Cathrine Runhovde, Vågar Produkter AS i Kabelvåg, Ingunns Sy&strikkestue, Therese Roald, Samantha Alkema, Anette Rosendahl, Vinderen Systue

Dekorasjoner utført av: Paul Goodwin, Kurt Østrup, Kathrine Solhoff, Sverre Randin 

Musikanter: Gunnar Berg-Nilsen, Bernt Anker Steen, Erling Andersen, Per Løberg, Eyvind Olsen, Øivind Westby, Rune Klakegg, Knut Riisnes, Per Asplin, Andreas Bratlie og Rolv Olav Eide. 

Produsent/Arrangør:
Troll Production AS
Holmenveien 32
0374 Oslo
 
E-post: post@putti.no

Fotografering/video-/film opptak fra forestillingen er ikke tillatt uten særskilt tillatelse. Eventuell tillatelse gjelder kun eget bruk, ikke noen form for kopiering, formidling eller kommersiell utnyttelse.

Tegninger/illustrasjoner: Per Asplin,
Foto: Geir Even Asplin
©1969/1987/2023 Per Asplin AS og Troll Production AS.

GEIR EVEN ASPLIN
Regi, m.m.

Geir Even Asplin er eldste sønn av Per Asplin, kjenner Putti Plutti Pott helt fra skapelsesprosessen og fikk brått både administrativt og kunstnerisk ansvar for forestillingene da Per Asplin døde høsten 1996. Geir Even spilte Geir i TV-versjonen fra 1970, og har for øvrig det meste av livet spilt på mange strenger, og som musikant spilt på mange scener. Til daglig er han advokat og partner i Advokatfirmaet Ræder AS. I tillegg til å være styreleder i produksjonsselskapet Troll Production AS, som setter opp Putti Plutti Pott - forestillinger over hele landet, har han regi og for øvrig en finger med i det meste som har med det kunstneriske uttrykket å gjøre, det være seg på scenen og i salen eller design av kostymer, program, nettside, plakater med mer.

ANDERS ØDEGAARD
Inspisient/scenemester

Anders har bred erfaring fra konsert, teater, event, utstillinger og TV både som tekniker og lysdesigner, og arbeider med slike prosjekter ved siden av å være lærer på NISS - Nordisk Institutt for Scene og Studio.

Han har i flere år vært tilknyttet Statens Teaterskole som Lysmester og innleid lysdesigner, og jobbet med regissører som Petter Næss, Eirik Nilssen Brøyn og Catrine Telle. I år har han bl a lysdesignet utstillingen “Mot og motstand” for Nobels Fredssenter, reist med danseforestillingen Poppea for Ingun Bjørnsgaard Prosjekt, jobbet med Bylarm og Sommer på Operaen, og nå med en ny situasjonkomedie for TV2. Putti Plutti Pott har hatt glede av Anders sporadisk siden 2000 og fast siden 2004.

SVERRE RANDIN
Lysdesign/lysmester

Sverre er lysdesigner med mange års erfaring fra teater, konserter, ballet, revyer og fjernsyn. Han begynte som lystekniker på Nationaltheatret i 1975, og siden har han arbeidet ved teatre og konsertsaler i inn- og utland. Han har hatt lysdesign på flere kjente musikaler her hjemme som Blanke Messingen, Sugar, EMMA og Which Witch. I dag er han produksjonsteknisk sjef ved Dansens Hus i Oslo, holder kurs og er rådgiver/ konsulent for nye kulturhus. Putti Plutti Pott har hatt glede av Sverre siden 1996.

ANDREAS BRATLIE
Rabaldrian

Andreas Bratlie er utdannnet ved Norges Musikkhøgskole i 2000, og har siden vært freelansmusiker både på konsert- og dansescenen. Han har brev erfaring innen de fleste sjangre og har reist landet rundt med artister som Mira Craig, Noora Noor, Bertine Zetlitz, Frikar Dancecompany, samt en rekke turnèer med Rikskonsertene.
Andreas har kastet glans over Putti siden 2007.

ROLV OLAV EIDE
Rabaldrian

Rolv Olav Eide er trommeslager og perkusjonist utdannet ved Jazzlinja i Trondheim. Han spiller med artister, kor, band og orkestre av alle slag i hele landet, og underviser i tromming på Toneheim Folkehøgskole, Hadeland VGS og Gjøvik VGS. Tine Thing Helseth, Erik Jacobsen, Tord Gustavsen, Kristin Ambjørnsen, Danesekompaniet Frikar, Tough Daddy og Leiv Ove Andsnes er blant dem Rolv Olav har spilt med. Siden 1998 har han også spilt ca. 1500 forestillinger med trommsirkuset Rubbel&Beat i inn- og utland. I Nisseland har han rabaldret siden 2013.

ANDERS SVINNDAL
Lydansvarlig

Anders har studert Musikkvitenskap og er lydtekniker fra Norsk Lydskole. Han har mer enn 15 års bransjeerfaring fra bl.a konserter, TV-produksjoner, events og lydinnspillinger. Anders har turnért med en rekke kjente artister i inn- og utland og har ca 50 CD-produksjoner på samvittigheten. Tidligere var han lærer i lydteknikk ved Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS), men de siste årene har han vært freelancer, samt fast tekniker i Resonant Studio i Oslo. Putti har hatt glede av Anders siden 2004.

JO CHRISTIAN THOBRO
Inspisient/scenemester

Jo Christian har i mange år arbeidet som lys-og scenetekniker, turnèleder og prosjektleder på forestillinger, konserter og festivaler, og har bakgrunn fra Avab Cac siden 2000, Trøndelag Teater og som selvstendig fra 2006. Han har foruten Putti Plutti Pott arbeidet for Dansens Hus, Ramalama Production AS, Playroom AS, Riksscenen, Showlab AS, Parken Live og Blåfrost Live og med artister som Madcon, Dumdumboys, Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes, Jahn Teigen. Siden 2012 har han også vært medeier i konsert- og eventarrangøren Hola Booking AS i Nord-Norge. Vi har hatt glede av Jo Christian i mange år.

HANNE RANDIN
Påkleder, sminke, rekvisitør, m.m

Hanne fullførte en bachelorgrad i sosialt arbeid i 2009, før hun flyttet til København for å studere klesdesign. Etter endt utdannelse har Hanne jobbet med kostymer i en rekke film- og dramaproduksjoner.  I Putti Plutti Pott skal hun holde orden på sminke, kostymer og rekvisitter for store og små nisser, samt Onkel Per, Petter og Caroline. 
Putti Plutti Pott har hatt glede av Hanne siden 2017.

SIMEN TOLLERSRUD
Nissekremmermester

Nisselands mest strålende smil tilhører nissekremmermester Simen, som sørger for at publikum får kjøpe Putti Plutti Pott-produkter som CD, bok og partitur, samt nisseluer og Putti-pepperkaker. Simen har lang erfaring fra salg og reklame, og jobber med flere av Norges største merkevarer innen dagligvare og faghandel, når han ikke sporter på ski som Birkebeiner eller med sort trøye i Norseman triatlon. Simen har vært nissekremmer med Putti Plutti Pott siden 2006 i samarbeid med Baker Hansen, og har de siste årene vært gledespreder og nissekremmermester i hele Nisseland.