snø

Spilleplan 2019

Bodø 09. nov
Tromsø 11. - 12. nov
Trondheim 16. - 17. nov
Stavanger 22. - 24. nov
Bergen 29. nov - 01. des
Skien 07. - 08. des
Sandefjord 9. des
Lillehammer 14. des
Gjøvik 15. des
Oslo 20. - 22. des

Følg oss:

Bestill billetter
snø

Samarbeidspartnere


Scandic
Putti Plutti Pott-ensemblet bor på Scandic Hotels for å være opplagt til audition, instruksjon og forestillinger over hele landet.Kluge viser vei
Kluge etterstreber alltid å finne den rette balansen mellom jus og forretning, sakens kjerne og klientens behov. Ved å ta oss tid til å forstå hele bildet får vi en optimal tilnærming til hver sak, dermed blir vi en konstruktiv og langsiktig samarbeidspartner som bidrar til økt verdiskapning.

Vi yter ikke bare tjenester til Troll Productions AS og oppsetningene av Putti Plutti Pott, men har mer enn 160 medarbeidere, herav 120 advokater, som har en miks av ulik kompetanse som gjør at vi kan tilby eksperthjelp i de fleste problemstillinger innenfor våre forretningsområder.

Kluge ble etablert i 1923 og er et fullservice advokatfirma som bistår tungt på alle områder innen forretningsjus. Vi har kontorer i Stavanger, Oslo og Bergen. Ta kontakt med Thomas Abrahamsen: 51 82 29 00, Christian Galtung: 22 11 00 00 eller Inger Hygen Flostrand: 55 21 98 11, eller les mer på kluge.noNisseverkstedet i Kabelvåg

Vi er nøye med hvem vi ­velger som samarbeidspartnere. Men når vi først skulle selge andre produkter enn musikk og PPP-bok, var ikke valget vanskelig. Den ­vernede bedriften Vågar Produkter AS ­holder til i Kabelvåg i Lofoten, og ­represen­terer både det mest ­norske vi kan tenke oss; ekte naturprodukter av topp kvalitet, og kanskje det noe mindre norske; evne til å tenke produktutvikling og design. Vår ­verden blir stadig ­mindre. Mange opplever kjøpepresset som påtrengende, og så vel voksne som barn overdynges med ­produkter med varierende nytte og varierende kvalitet. Vi vet at for eksempel mange ­tekstilpro­dukter blir til under uverdige ­forhold, og at også barn utnyttes i ­produksjon i mange land.

Vi garanterer at dere får et kvalitets produkt, som vil vare lenge, og som er produsert av ­mennesker som er ­stolte og glade over å ha ­produsert den. I tillegg bidrar dere til å ­opprettholde meningsfylte arbeidsplasser i et av våre vakreste utkantområder.

Alle nisseluene på scenen og nisseluene med logo som selges, produseres av Vågar Produkter AS i Kabelvåg.