snø

Spilleplan 2018

Tromsø 12. - 13. nov
Oslo 14. - 16. des
Stavanger 23. - 25. nov
Bergen 30. nov - 02. des
Bodø 10. nov
Trondheim 17. - 18. nov
Skien 08. - 09. des
Sandefjord 10. des
Gjøvik 18. des
Lillehammer 19. - 20. des
Bestill billetter
snø

Samarbeidspartnere


Scandic
Putti Plutti Pott-ensemblet bor på Scandic Hotels for å være opplagt til audition, instruksjon og forestillinger over hele landet.Kluge viser vei
Kluge etterstreber alltid å finne den rette balansen mellom jus og forretning, sakens kjerne og klientens behov. Ved å ta oss tid til å forstå hele bildet får vi en optimal tilnærming til hver sak, dermed blir vi en konstruktiv og langsiktig samarbeidspartner som bidrar til økt verdiskapning.

Vi yter ikke bare tjenester til Troll Productions AS og oppsetningene av Putti Plutti Pott, men har mer enn 160 medarbeidere, herav 120 advokater, som har en miks av ulik kompetanse som gjør at vi kan tilby eksperthjelp i de fleste problemstillinger innenfor våre forretningsområder.

Kluge ble etablert i 1923 og er et fullservice advokatfirma som bistår tungt på alle områder innen forretningsjus. Vi har kontorer i Stavanger, Oslo og Bergen. Ta kontakt med Thomas Abrahamsen: 51 82 29 00, Christian Galtung: 22 11 00 00 eller Inger Hygen Flostrand: 55 21 98 11, eller les mer på kluge.noNisseverkstedet i Kabelvåg

Vi er nøye med hvem vi ­velger som samarbeidspartnere. Men når vi først skulle selge andre produkter enn musikk og PPP-bok, var ikke valget vanskelig. Den ­vernede bedriften Vågar Produkter AS ­holder til i Kabelvåg i Lofoten, og ­represen­terer både det mest ­norske vi kan tenke oss; ekte naturprodukter av topp kvalitet, og kanskje det noe mindre norske; evne til å tenke produktutvikling og design. Vår ­verden blir stadig ­mindre. Mange opplever kjøpepresset som påtrengende, og så vel voksne som barn overdynges med ­produkter med varierende nytte og varierende kvalitet. Vi vet at for eksempel mange ­tekstilpro­dukter blir til under uverdige ­forhold, og at også barn utnyttes i ­produksjon i mange land.

Bildene er fra produksjonen av nisse­luer ved Vågar Produkter AS, og som vi ser er det en glad gjeng som er ­avbildet. Ved kjøp kan vi garantere at dere får et kvalitets produkt, som vil vare lenge, og som er produsert av ­mennesker som er ­stolte og glade over å ha ­produsert den. I tillegg bidrar dere til å ­opprettholde meningsfylte arbeidsplasser i et av våre vakreste utkantområder.

Alle nisseluene på scenen og til salgs produseres av Vågar Produkter AS i Kabelvåg.