snø

Spilleplan 2021

Bodø 6. november
Tromsø 8. - 9. november
Trondheim 13. - 14. november
Stavanger 19. - 21. november
Bergen 26. - 28. november
Skien 4. - 5. desember
Sandefjord 6. desember
Lillehammer 11. desember
Gjøvik 12. desember
Oslo 17. - 19. desember

Følg oss:

Bestill billetter
snø

Samarbeidspartnere


Scandic
Putti Plutti Pott-ensemblet bor på Scandic Hotels for å være opplagt til audition, instruksjon og forestillinger over hele landet.


Kluge viser vei

Kluge etterstreber alltid å finne den rette balansen mellom jus og forretning, sakens kjerne og klientens behov. Ved å ta oss tid til å forstå hele bildet får vi en optimal tilnærming til hver sak, dermed blir vi en konstruktiv og langsiktig samarbeidspartner som bidrar til økt verdiskapning.

Vi yter ikke bare tjenester til Troll Production AS og oppsetningene av Putti Plutti Pott, men har mer enn 180 medarbeidere, herav 140 advokater, som har en miks av ulik kompetanse som gjør at vi kan tilby eksperthjelp i de fleste problemstillinger innenfor våre forretningsområder.

Kluge ble etablert i 1923 og er et fullservice advokatfirma som bistår tungt på alle områder innen forretningsjus. Vi har kontorer i Stavanger, Oslo, Bergen og Hamar. Ta kontakt med Knut Prestvik (knut.prestvik@kluge.no , Bjørnar Alterskjær (bjørnar.alterskjar@kluge.no) eller Inger Hygen (inger.hygen@kluge.no), eller les mer på kluge.noNisseverkstedet i Kabelvåg
Vi er nøye med hvem vi ­velger som samarbeidspartnere. Men når vi først skulle selge andre produkter enn musikk og PPP-bok, var ikke valget vanskelig. Den ­vernede bedriften Vågar Produkter AS ­holder til i Kabelvåg i Lofoten, og ­represen­terer både det mest ­norske vi kan tenke oss; ekte naturprodukter av topp kvalitet, og kanskje det noe mindre norske; evne til å tenke produktutvikling og design. Vår ­verden blir stadig ­mindre. Mange opplever kjøpepresset som påtrengende, og så vel voksne som barn overdynges med produkter med varierende nytte og varierende kvalitet. Vi vet at for eksempel mange ­tekstilpro­dukter blir til under uverdige ­forhold, og at også barn utnyttes i ­produksjon i mange land.

Vi garanterer at dere får et kvalitets produkt, som vil vare lenge, og som er produsert av ­mennesker som er ­stolte og glade over å ha ­produsert den. I tillegg bidrar dere til å ­opprettholde meningsfylte arbeidsplasser i et av våre vakreste utkantområder.

Alle nisseluene på scenen og nisseluene med logo som selges, produseres av Vågar Produkter AS i Kabelvåg.