snø

Spilleplan 2023

Tromsø 6. - 7. november
Bodø 11. november
Lillehammer 18. november
Hamar 19. november
Stavanger 24. - 26. november
Bergen 01. - 03. desember
Skien 9. - 10. desember
Sandefjord 11. desember
Oslo 15. - 17. desember
Trondheim 19. - 20. desember

Følg oss:

Bestill billetter
snø

SamarbeidspartnerePutti Plutti Pott-ensemblet bor på Scandic Hotels for å være opplagt til audition, instruksjon og forestillinger over hele landet. Scandichotels.noSammen om det

Ræder Bing advokatfirma AS er blant Norges ledende advokatfirmaer. Vi gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder og jobber med bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter, både nasjonalt og internasjonalt. Ræder har en historie som strekker seg tilbake til 1949 og kombinerer kvaliteten og gjennomføringsevnen til et stort advokatfirma, med dedikasjonen og energien til et mindre. Våre råd skal både være juridisk korrekte, praktisk gjennomførbare og holdbare. 

Vi yter ikke bare tjenester til Troll Production AS og oppsetningene av Putti Plutti Pott. Vi har mer enn 50 dyktige advokater med bred kompetanse og lang erfaring som gjør at vi løser de fleste problemstillinger innen det forretningsjuridiske fagfeltet.

Ræder Bing har kontorer sentralt i Bjørvika, Oslo.
Ræder Bing (raederbing.no)
Nisseverkstedet i Kabelvåg
Vi er nøye med hvem vi ­velger som samarbeidspartnere. Men når vi først skulle selge andre produkter enn musikk og PPP-bok, var ikke valget vanskelig. Den ­vernede bedriften Vågar Produkter AS ­holder til i Kabelvåg i Lofoten, og ­represen­terer både det mest ­norske vi kan tenke oss; ekte naturprodukter av topp kvalitet, og kanskje det noe mindre norske; evne til å tenke produktutvikling og design. Vår ­verden blir stadig ­mindre. Mange opplever kjøpepresset som påtrengende, og så vel voksne som barn overdynges med produkter med varierende nytte og varierende kvalitet. Vi vet at for eksempel mange ­tekstilpro­dukter blir til under uverdige ­forhold, og at også barn utnyttes i ­produksjon i mange land.

Vi garanterer at dere får et kvalitets produkt, som vil vare lenge, og som er produsert av ­mennesker som er ­stolte og glade over å ha ­produsert den. I tillegg bidrar dere til å ­opprettholde meningsfylte arbeidsplasser i et av våre vakreste utkantområder.

Alle nisseluene på scenen og nisseluene med logo som selges, produseres av Vågar Produkter AS i Kabelvåg.